2020-03-19 01:04:08
Φωτογραφία για Κηφισιά: Σκότωσε την πρώην γυναίκα του και μια φίλη της
Αστυνομικός ο δράστης, πυροβόλησε εναντίον των δύο γυναικών, την ώρα που βρίσκονταν

μέσα σε αυτοκίνητο, στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ στο οποίο εργάζονταν, στην Κάτω Κηφισιά Δύο γυναίκες έπεσαν νεκρές από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της μιας που πυροβόλησε εν ψυχρώ εναντίον τους, την ώρα που έβγαιναν από σούπερ μάρκετ στην οδό Αχαρνών 80 στην Κάτω Κηφισιά, στο οποίο εργάζονταν. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης έχει συλληφθεί, και φέρεται να είναι αστυνομικός που υπηρετεί σε τμήμα της Τροχαίας. Η αιτία του διπλού εγκλήματος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά ήταν διαφορές ανάμεσα στον δράστη και την εν διαστάσει σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Όπως περιγράφει μάρτυρας του άγριου εγκλήματος, οι δύο γυναίκες είχαν βγει από το κατάστημα και μπήκαν στο αυτοκίνητο της μιας για να καπνίσουν. Ο δράστης τις πλησίασε, πυροβόλησε πρώτα την πρώην γυναίκα του και μετά την δεύτερη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση εδώ και τρία χρόνια περίπου. Η γυναίκα ζούσε με τα παιδιά της, ενώ η ευθύνη για τη διάλυση του γάμου φέρεται να βάρυνε τον αστυνομικό. Εκείνος το τελευταίο διάστημα φέρεται να επεδίωκε επανασύνδεση.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ