2020-03-19 13:32:23
Φωτογραφία για Το Λονδίνο μπαίνει σε γενική «καραντίνα»
Την απόλυτη αναστροφή στη στρατηγική που ακολουθούσε μέχρι πριν λίγα 24ωρα αποφάσισε η πολιτική ηγεσία στη Βρετανία, προκειμένου να ανακόψει την εξάπλωση του

νέου κορωνοϊού, εξαιτίας του οποίου μετρά ήδη 104 θύματα, ενώ άλλοι 2.600 πολίτες έχουν προσβληθεί. Το Λονδίνο, η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, ετοιμάζεται να μπει σε «καραντίνα», καθώς, όπως αναφέρει ο Independent, από σήμερα Πέμπτη διακόπτεται η λειτουργία σε 40 σταθμούς του υπογείου σιδηροδρόμου, ενώ τα λεωφορεία θα μειώσουν τα δρομολόγιά τους, παρ' ότι θα εξακολουθήσουν να κινούνται και το βράδυ.

Εκτός από τους 40 σταθμούς που θα κλείσουν, κλειστό θα παραμείνει και το νυχτερινό δίκτυο του Υπογείου σιδηροδρόμου, μέχρι να επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Από την Παρασκευή κλείνουν και τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, απόφαση την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μετά από πιέσεις που δέχθηκε και σωρεία αντιδράσεων από γονείς και πολίτες.

Επίσης, θα δοθεί εντολή να περιοριστούν στο ελάχιστο και μόνο για τα απαραίτητα οι μετακινήσεις και η κυκλοφορία στους δρόμους, ενώ ικανός αριθμός εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται από το σπίτι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ