2020-03-19 15:20:23
Φωτογραφία για Tι γίνεται με τις εφημερίδες - Η απόφαση Χατζηνικολάου και Βαξεβάνη
Τα πάνω κάτω στις εκδόσεις των εφημερίδων φέρνει ο κορωνοϊός. Οι περισσότερες βγαίνουν με εργασία από το σπίτι όπως η ΑΥΓΗ που χθες έβγαλε το πρώτο φύλλο με 100% τηλεργασία. Από την άλλη πλευρά κάποιοι θα μοιράσουν και δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα.

Η έντυπη έκδοση του Documento αυτή την Κυριακή θα κυκλοφορήσει κανονικά στα περίπτερα και παρά το ότι η διανομή της εφημερίδας είναι προβληματική αφού κλείνουν λόγω της πανδημίας σημεία πώλησης. Γι’ αυτό το κρίσιμο διάστημα, όπως είπε ο εκδότης, Κ. Βαξεβάνης, η εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή θα φτάσει παντού και δωρεάν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα pressreader.com.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου από την πλευρά του καθιερώνει την χαμηλή τιμή των 2 ευρώ για την κυριακάτικη Real News που θα κυκλοφορήσει λέει εκτάκτως αυτό το Σάββατο. Συγκεκριμένα σε σχετικό διαφημιστικό σημείωμα αναφέρεται: «Από αυτή την εβδομάδα και για όσο διαρκεί η κρίση, η Real News στην τιμή των 2€. Εκτάκτως αυτό το Σάββατο μη χάσετε με τη Realnews την ειδική έκδοση του περιοδικού Drive “My Green Mobility”».   

Ζoornalistas.com

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ