2020-03-19 17:20:16
Φωτογραφία για «Βινύλιο»: Καθημερινά με νέες εκπομπές στο Youtube
Ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του θα κρατούν καθημερινά συντροφιά στο διαδικτυακό κοινό, στις 22.00, με την εκπομπή «Βινύλιο».  Η επιτυχία του πρώτου ζωντανού live streaming επεισοδίου των «Ράδιο Αρβύλα» έδωσε τη θέση της, το βράδυ της Τρίτης, στο νέο επεισόδιο του «Βινυλίου». Σε αυτή την πρώτη εκπομπή 70.000 συσκευές συντονίστηκαν, ενώ τα μηνύματα και το τηλέφωνο κυριολεκτικά πήραν φωτιά σε μια μαγική βραδιά που έκανε την παραμονή στο σπίτι απόλαυση.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του, «ο “πειρατικός σταθμός Βινύλιο” θα εκπέμπει κάθε βράδυ στις 22.00, όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν και με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας».

«Κάτι ξεχωριστό, ανθρώπινο, νοσταλγικό, ζεστό, συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο. Το 2020, ένας πειρατικός ραδιοφωνικός σταθμός από τη δεκαετία του '80, εκπέμπει ζωντανά και καθημερινά στο YouTube, με μουσική, συζητήσεις, αφιερώσεις, επικοινωνία με τους ακροατές, οι οποίοι βγαίνουν τηλεφωνικά στον αέρα για να ζητήσουν και να αφιερώσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και να συζητήσουν με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς», αναφέρεται στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων.

Πηγή: reader.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ