2020-03-19 23:19:14
Φωτογραφία για Η Metropolitan Opera προσφέρει δωρεάν streaming
H Metropolitan Opera ήταν ανάμεσα στους πολλούς πολιτιστικούς χώρους του κόσμου που

αποφάσισαν να κλείσουν τις πόρτες τους λόγω κορωνοϊού. Μάλιστα, εξαιτίας της παγκόσμιας αυτής πανδημίας, ακυρώθηκαν και όλες οι παραστάσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου -για την ασφάλεια τόσο του κοινού, όσο και των εργαζομένων της.

Ως ένδειξη συμπαράστασης στους ανθρώπους που αναγκάζονται να αυτο – περιοριστούν σπίτι τους, η Met Opera προσφέρει δωρεάν stream σε διάσημες παραστάσεις.

“Κάθε βράδυ και για όσο παραμείνει κλειστή η Opera, ξεκινώντας από την Δευτέρα 16 Μαρτίου, το Met θα αναμεταδίδει παραστάσεις στο διαδικτυακό του κανάλι, Live in HD, στην ιστοσελίδα της Όπερας δωρεάν” αναφέρει η ανακοίνωση. Για όσους δεν προλάβουν την προβολή, οι αναμεταδόσεις θα παραμείνουν διαθέσιμες στην αρχική σελίδα για 20 ώρες.

“Θα θέλαμε να προσφέρουμε μια παρηγοριά στους λάτρεις της όπερας σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Κάθε βράδυ θα προσφέρουμε ένα διαφορετικό οπερατικό «διαμάντι» από τη συλλογή της Όπερας από τα τελευταία 14 χρόνια” δήλωσε ο Peter Gelb, γενικός διευθυντής της Μητροπολιτικής Όπερας.


Με τίτλο «The Nightly Met Opera Streams» οι αναμεταδόσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα 16 Μαρτίου και 7:30 το απόγευμα, ώρα Νέας Υόρκης, δηλαδή 01:30 το πρωί ώρα Ελλάδος. Η πρώτη παράσταση που ήταν διαθέσιμη για προβολή ήταν η Carmen του Μπιζέ, που είχε παρουσιαστεί το 2010 στην Μητροπολιτική Όπερα.

Σε περίπτωση που η επισκεψιμότητα του site δεν αντέξει, καλό θα ήταν να κατεβάσεις το app Metropolitan Opera On Demand για σίγουρο live – streaming στο σπίτι σας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ