2020-03-21 16:00:45
Φωτογραφία για Σπύρος Πούλης: «Φέτος μου λείπει που δεν κάνω τηλεόραση»
Στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη έδωσε συνέντευξη ο Σπύρος Πούλης, ο οποίος μίλησε για τη σειρά “Δύο Ξένοι” και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο πρώτος σου τηλεοπτικός κωμικός ρόλος ήταν στους Δύο Ξένους. Τι αναμνήσεις έχεις από τη σειρά;

Ο Αλέξανδρος Ρήγας με είχε δει σε κάποιες παραστάσεις και με επέλεξε. Όλοι αυτοί που παίζαμε τότε τους μαθητές του Μαρκορά, ο Φώτης Σπύρος, η Άβα Γαλανοπούλου, ο Βασίλης Παλαιολόγος, όλοι έχουμε κάνει καριέρα. Ήταν πολύ ωραίο το κλίμα, ο Νίκος Σεργιανόπουλος ένας κύριος σε όλα του και εξαιρετικός ηθοποιός.

Ποιες σειρές όπου έχεις πρωταγωνιστήσει ξεχωρίζεις;

Μου αρέσουν όλες οι δουλειές που έχω κάνει και στο θέατρο και στην τηλεόραση. Μπορώ να ξεχωρίσω, με βάση την αναγνωρισιμότητα που είχαν, το “Περί ανέμων και υδάτων”, τους “Συμμαθητές” και το “Κάτι χωρισμένα παλικάρια”, μου άρεσαν πολύ. Φέτος μου λείπει που δεν κάνω τηλεόραση. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω τι να κάνω. Ακούω κάποιους ηθοποιούς που παραπονιούνται ότι δουλεύουν πολύ και λένε δεν έχουν ζωή, αυτή είναι η ζωή ενός ηθοποιού στο θέατρο και στην τηλεόραση.


Έχεις κάνει δουλειές για οικονομικούς λόγους;

Ευτυχώς όχι. Έχω απορρίψει δουλειές που δεν μου άρεσαν. Μου είχαν προτείνει να κάνω τηλεπαιχνίδι στον ΑΝΤ1 και είχα αρνηθεί. Τώρα θα το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Τότε, κάποια χρόνια πριν, ένιωθα ότι δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτό. Αυτός που θέλει να γίνει ηθοποιός δεν πρέπει να σκέφτεται τα χρήματα, αλλιώς ας κάνει κάποια άλλη δουλειά. Δεν γίνεσαι ηθοποιός για να βγάλεις λεφτά. Δεν έχω πάρει ποτέ πολλά χρήματα από την τηλεόραση.

Υπάρχει κάτι που θέλεις να παίξεις και το έχεις ως φιλοδοξία;

Ναι, θέλω να παίξω πολύ Αριστοφάνη, πιστεύω θα μου ταίριαζε πολύ. Μ’ αρέσει πολύ και είναι όνειρό μου.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ