2020-03-21 18:38:31
Φωτογραφία για Οι πελάτες που έδωσαν ένα προϊόν Apple για επισκευές δεν μπορούν να το πάρουν πίσω μέχρι να ξανανοίξουν τα καταστήματα
Την περασμένη εβδομάδα, η Apple ανακοίνωσε ότι κλείνει όλα τα καταστήματα εκτός της Κίνας λόγω της πανδημίας COVID-19. Εντούτοις, τα καταστήματα της εταιρείας ήταν ανοικτά για δύο ακόμη ημέρες μετά από αυτό, καθώς οι υπάλληλοι των καταστημάτων προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με κάθε πελάτη των οποίων οι συσκευές έμειναν για επισκευές, για την επιστροφή τους. 

Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες δεν μπόρεσαν να πάρουν τις συσκευές τους από τα καταστήματα της Apple μέχρι τις 16 Μαρτίου. Αν είστε ένας πελάτης από εκείνους στην Apple που το προϊόν του είναι σε ενα κατάστημα της Apple για επισκευές και δεν μπορέσατε να το παραλάβετε μέχρι τις 16 Μαρτίου, τα νέα ειναι κακά για εσάς. Η συσκευή σας είναι πλέον κολλημένη σε ένα κλειστό κατάστημα της Apple για μια άγνωστη χρονική περίοδο. Η Apple είχε κλείσει αρχικά τα καταστήματα λιανικής πώλησης μέχρι τις 27 Μαρτίου. Εντούτοις, αργότερα άλλαξε την προθεσμία αυτή σε "μέχρι την επόμενη ειδοποίηση ".


Στις 14 Μαρτίου, η Apple έκλεισε επίσημα κάθε ένα από τα καταστήματά της εκτός της Κίνας για την ανησυχία του κοροναϊου. Αλλά τεχνικά παρέμειναν ανοιχτά για δύο ημέρες μετά, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να παραλάβουν τα iPhones ή άλλες συσκευές που είχαν μείνει για επισκευές, λέει ένας εκπρόσωπος της Apple στο Business Insider.

Αναπόφευκτα, είτε κάποιοι πελάτες δεν πρόλαβαν να επισκεφτούν το κατάστημα "Υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν πήραν τα προϊόντα τους πριν κλείσουμε και τα προϊόντα τους βρίσκονται στα καταστήματά μας", δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Για τις συσκευές που αποστέλλονται σε κέντρα επισκευής, η Apple έρχεται σε επαφή με τους πελάτες για να αποστέλλει τις συσκευές απευθείας σε αυτούς, αντί να χρειάζεται να τις παραλάβει από ένα κατάστημα της Apple.

Δεδομένης της πανδημίας COVID-19, θα μπορούσε να είναι ακόμη και αρκετές εβδομάδες πριν η Apple ανοίξει ξανά τα καταστήματά της. Εάν η συσκευή σας βρίσκεται σε κατάστημα της Apple, δεν υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε τώρα, εκτός από την περιμένετε υπομονετικά.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ