2020-03-22 09:20:27
Φωτογραφία για Aυτή η σειρά κλείνει στο Mega
Μπορεί τα πράγματα στο τηλεοπτικό τοπίο να έχουν προς το παρόν παγώσει, ωστόσο τα κανάλια έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Έτσι, στο Mega βρίσκονται σε φάση αναζήτησης νέων σειρών, αφού οι ιθύνοντες θέλουν η μυθοπλασία να έχει εξέχοντα ρόλο στο πρόγραμμα του καναλιού από Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MyTV» , τα στελέχη του Mega έχουν αυτήν την στιγμή στα χέρια τους πέντε «δυνατές» προτάσεις για σίριαλ, αλλά το προβάδισμα φαίνεται να έχει η μεταφορά του μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα «Τα μυστικά του βάλτου». Την διασκευή του σεναρίου υπογράφει η Κατερίνα Γιαννάκου, ενώ τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Άκης Πολύζος - Αυρήλιος Καρακώστας. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις για να ενταχθεί η σειρά στο πρόγραμμα χρηματοδότησης του ΕΚΟΜΕ, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που συνέβη την φετινή σεζόν με τις «Άγριες Μέλισσες» και το «Κόκκινο Ποτάμι».

Το σίγουρο είναι ότι το μεγάλο κανάλι έχει ταυτιστεί με την καλή ελληνική μυθοπλασία και οι προσδοκίες των τηλεθεατών θα είναι ιδιαίτερα υψηλές.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ