2020-03-22 22:20:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Με λεωφορεία της Πυροσβεστικής η μεταφορά των ταξιδιωτών από Ιταλία-Αγρινιώτες ανάμεσά του;ς
Λεωφορεία του Πυροσβεστικού Σώματος επιστρατεύθηκαν για την μεταφορά των Ελλήνων που θα φθάσουν με πλοίο από την Ανκόνα της Ιταλίας στο λιμάνι της Πάτρας και πρόκειται να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η εξέλιξη αυτή προέκυψε ως λύση μετά την άρνηση επαγγελματικών – ιδιωτών να διαθέσουν τα οχήματα τους για αυτό το σκοπό.

Στο χώρο του λιμανιού αυτή την ώρα βρίσκονται δυο λεωφορεία και αναμένουν την άφιξη των 107 ταξιδιωτών από τους 244 συνολικά, στις 9 το βράδυ. Οι υπόλοιποι “κατέβηκαν” στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Υπενθυμίζεται πως στο χώρο βρίσκεται κλιμάκιο της Υγειονομικής Υπηρεσίας με επικεφαλής τον Αργύρη Αγγελόπουλου, Προϊστάμενο του Υγειονομικού.

Στο πλοίο «Cruise Olympia» επιβιβάστηκαν στην Ανκόνα περισσότεροι από 247 Έλληνες που ζούν ή φοιτούν στην Ιταλία. Ανάμεσα τους είναι και τέσσερα άτομα που θα μεταφερθούν στο Αγρίνιο με όχημα της Π.Υ. Αγρινίου.

Απέπλευσε μια με 4ωρη περίπου καθυστέρηση το Σάββατο, καθώς έφυγε περίπου στις 10 το βράδυ αντί για τις 5.30 το απόγευμα, που ήταν προγραμματισμένο.

Οι επιβάτες του πλοίου, έχουν ήδη καταγραφεί από τις Αρχές και θα μπουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους.

Πολλοί έρχονται με τα αυτοκίνητά τους, ωστόσο, αρκετοί δεν έχουν μέσο μεταφοράς.

https://tempo24.news/
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ