2020-03-23 17:59:22
Φωτογραφία για AAPL: Η κεφαλαιοποίηση της Apple πέφτει κάτω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια
Η κατάσταση στην Κίνα έχει βελτιωθεί σημαντικά εδώ και αρκετές ημέρες. Δεν υπάρχουν πλέον νέες περιπτώσεις κορωναϊού, καθώς και τα εργοστάσια μπορούν και πάλι να τρέξουν με πλήρη ταχύτητα παραγωγής.  

Το πρόβλημα, ειναι η ζήτηση που κατέρρευσε εξαιτίας του γενικού περιορισμού στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες (λιγότερο από το 40% των πωλήσεων smartphone), που κατά κάποιον τρόπο ακυρώνει το όφελος από την επιστροφή στην αγορά της κινεζικής αλυσίδας εφοδιασμού . Η τεράστια κρίση της ζήτησης επηρεάζει επίσης τις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές, οι οποίες βρίσκονται κοντά στη γενικευμένη "κατάρρευση". Η AAPL δεν ξεφεύγει από την τελική πτώση, μέχρι το άνοιγμα σήμερα το πρωί ήταν στο -3%, γεγονός που φέρνει την κεφαλαιοποίηση της Apple πίσω και κάτω από το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια.

Οι μετοχές της Apple είναι σήμερα περίπου στα 214 δολάρια ανά μετοχή (-6,56%!), $ 123 λιγότερο από ό, τι μόλις πριν από λίγες εβδομάδες! Αυτή η άνευ προηγουμένου αιμορραγία δεν είναι πιθανό να σταματήσει την Apple να ειναι στο κόκκινο. Ο Καλιφορνέζος γίγαντας έχει πράγματι ρευστά διαθέσιμα που υπολογίζονται σε περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να γνωρίζουμε βέβαια πότε θα σταματήσει αυτό.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ