2020-03-23 20:06:32
Φωτογραφία για Έρχεται νέο Apple TV σύντομα με αποθηκευτικό χώρο 128 GB
Η Apple έχει προγραμματίσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά για την Apple TV, τόσο από πλευράς αποθήκευσης όσο και λογισμικού, αν πιστέψουμε την σεληδα The Verifer .  

Η Apple προσφέρει σήμερα το Apple TV με 32 ή 64 GB αποθήκευσης. Φημολογείται ότι η Apple σκοπεύει να διπλασιάσει τις δύο διαμορφώσεις της στο μέλλον, πηγαίνοντας σε 64 και 128 GB χώρου αποθήκευσης. Θα ήταν η πρώτη φορά που η Apple TV θα φτάσει τα 128 GB. Και ακόμα όσον αφορά το υλικό, η νέα Apple TV θα έχει τον επεξεργαστή A11 ή A12 από την Apple. Σε σύγκριση, το τρέχον Apple TV 4K τρέχει με τον επεξεργαστή A10X.

Για το κομμάτι του λογισμικού, η Apple θα προσφέρει ένα "παιδικό τρόπο" που θα τονίζει το περιεχόμενο που προορίζεται για τους νεότερους. Οι γονικοί έλεγχοι θα είναι επίσης στο πρόγραμμα ώστε να επιτρέπεται στους γονείς να περιορίζουν το διαθέσιμο περιεχόμενο.

Μια άλλη αναμενόμενη λειτουργία είναι η ώρα οθόνης, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε iOS και macOS. Ως υπενθύμιση, ο χρόνος οθόνης υποδεικνύει στον χρήστη το χρόνο που πέρασε σε μια τέτοια και μια τέτοια συσκευή με μια λεπτομέρεια του αριθμού ωρών για κάθε εφαρμογή. Μια αναφορά θα προσφέρεται κάθε εβδομάδα για να διαπιστωθεί αν η κατανάλωση έχει σταματήσει, η έχει αυξηθεί ή μειωθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ