2020-03-23 22:48:30
Φωτογραφία για Δεν σκοτώνει μόνο ηλικιωμένους: Γνωστός DJ πέθανε μόλις στα 44 του χρόνια
O Oliver Stoker Jr ήταν γνωστός στην Νέα Ορλεάνη για την μουσική που έπαιζε σε κλαμπ, μπαρ και στα μεγαλύτερα πάρτι της περιοχής

Μπορεί μέχρι τώρα από τον κορωνοϊό να πεθαίνουν κυρίως ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες όμως φαίνεται πως ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις και σε νεαρότερες ηλικίες όπως ένας 37χρονος πρώην πρόεδρος ιταλικής ομάδας αλλά και ένας dj μόλις στα 44 του χρόνια.

O γνωστός στο χώρο του Dj Black N Mild άφησε την τελευταία του πνοή αφότου διαγνώστηκε θετικός από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, το νοσοκομείο Orleans Parish Coroner’s Office όπου νοσηλευόταν επιβεβαίωσε την Παρασκευή (20 Μαρτίου) ότι ο γνωστός Dj, Oliver Stoker Jr, πέθανε την Πέμπτη σε ηλικία 44 ετών καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τον κορονοϊό.

O Oliver Stoker Jr ήταν γνωστός στην Νέα Ορλεάνη για την μουσική που έπαιζε σε κλαμπ, μπαρ και στα μεγαλύτερα πάρτι της περιοχής.

Ο ίδιος εργαζόταν και σε ραδιόφωνα κάνοντας μίξη των μουσικών που άκουγαν εκείνη την ώρα οι ακροατές. «Ήμουν ο πρώτος Dj στην ιστορία που έκανε ένα mix show στο ραδιόφωνο», είχε αναφέρει στην σελίδα του στο Facebook στις 3 Φλεβάρη.

Ο Dj Black N Mild, ο οποίος είχε τέσσερα παιδιά, εργαζόταν επίσης στο σχολείο Arthur Ashe Charter της Νέας Ορλεάνης.

Σύμφωνα με το The Times-Picayune αποχώρησε από την δουλειά του στις 9 Μαρτίου καθώς είχε πυρετό και ύστερα από 2 ημέρες πόσταρε στα social media το εξής: «Πνευμονία, όχι γρίπη».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ