2020-03-23 23:53:05
Φωτογραφία για Εφάπαξ ποσό $3.000 για τις οικογένειες στο πακέτο οικονομικής στήριξης
  Με ρευστότητα 4 τρις δολαρίων θα ενισχύσει λόγω κορωνοϊού την αμερικανική οικονομία η FED, σύμφωνα με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Στίβεν Μνούτσιν

Το πακέτο οικονομικής υποστήριξης που ολοκληρώνεται στο Κογκρέσο των ΗΠΑ θα συμπεριλαμβάνει την καταβολή εφάπαξ ποσού 3.000 δολαρίων για τις αμερικανικές οικογένειες, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ώστε η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ (Fed) να μπορέσει να ενισχύσει την αμερικανική οικονομία με ρευστότητα 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνούτσιν.

Σημειώνεται πως στις ΗΠΑ, ο ιός έχει ήδη εισβάλει και στον Λευκό Οίκο. Ένας συνεργάτης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε θετικός. Ο πρόεδρος, όμως, παραμένει υγιής και είναι, μάλιστα, αυτός που ηγείται της ειδικής ομάδας που συγκροτήθηκε για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στο μεταξύ, ο κόσμος έχει περιοριστεί στις οικίες του, οι μεγαλύτερες εταιρείες έχουν επιστρατεύσει την τηλεργασία, τα ράφια των σούπερ μάρκετ έχουν αδειάσει, ενώ υλοποιείται ένα πρόγραμμα, βάση του οποίου οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες επιτρέπεται να κυκλοφορούν στα σουπερ μάρκετ μονάχα συγκεκριμένες ώρες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ