2020-03-24 14:00:23
Φωτογραφία για YFSF: Ξανά στην κορυφή της τηλεθέασης με 5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι!
1.257.685 ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΔΑΝ «YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR» ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ 

Πρώτο στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού ήρθε και την Κυριακή 22 Μαρτίου, το έκτο επεισόδιο του απόλυτου σόου μεταμφιέσεων, «Your Face Sounds Familiar». Στο δυναμικό κοινό 18-54 σημείωσε 19% και προηγήθηκε κατά 5 μονάδες από το δεύτερο κανάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γυναίκες 18-24 έδωσαν στο show τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης καθώς άγγιξαν το 23,8%! 

Σε απόλυτο αριθμό, το 6ο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.257.685 τηλεθεατές. 

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, καθώς και οι δέκα ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας χάρισαν κορυφαίες στιγμές απόλαυσης, συγκίνησης και γέλιου στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar». 


Και οι δέκα καλλιτέχνες ήταν υπέροχοι, ωστόσο , ο Νικόλας Ραπτάκης έκλεψε την παράσταση και βγήκε νικητής του έκτου επεισοδίου ως «Λένα Ζευγαρά».  

Οι μεταμορφώσεις του 6ου επεισοδίου: 

• ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ -BRITNEY SPEARS 

• ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ 

• ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ - LIONEL RICHIE 

• ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ - ΛΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΑ 

• ΕΥΡΥΔΙΚΗ - MADONNA 

• ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ - ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ 

• ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ - DALIDA 

• ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΟΛΑΡΗΣ 

• ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ - ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ 

• ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ - ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στον νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Ο Νικόλας επέλεξε να στηρίξει το έργο του Sofia Foundation For Children Κύπρος : 

Tο ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» ιδρύθηκε το 2008 από Κύπριους εθελοντές με στόχο να συμβάλλει στη καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, κυρίως σε ότι αφορά την πιο ευαίσθητη από τις κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά.

Την Κυριακή προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του «Your Face Sounds Familiar» που έχει μαγνητοσκοπηθεί και η Μαρία Μπεκατώρου, μας έστειλε το μήνυμά της: 

«Τελευταίο γύρισμα, λοιπόν, μέχρι νεοτέρας... Ποιος θα μας το ’λεγε. Πού να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις. Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια, χωρίς κοινό, χωρίς το πολύτιμο κοινό. Πιστεύω πως τα καταφέραμε. Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας, γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς. Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar, ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια, ότι ήδη μου λείπει πολύ. Μου λείπουν όλα πολύ... Οι συνεργάτες, οι πρόβες, τα τραγούδια μας, το κέφι μας, η ασταμάτητη χαρά μας... Εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά «Your Face Sounds Familiar» κι εγώ να τρελαίνομαι. Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα. Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι! Εις το επανιδείν Σας ευχαριστώ όλους πολύ…».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ