2020-03-25 23:40:55
Φωτογραφία για Η Oprah Winfrey αποκάλυψε πώς ζει πια με τον σύντροφό της λόγω κορωνοϊού
Ο φόβος των celebrities που τους έχει προκαλέσει η εξάπλωση του κορωνοϊού, διαρκώς μεγαλώνει. Παίρνουν όλα τα μέτρα προφύλαξης προκειμένου να μην νοσήσουν ούτε οι ίδιοι

ούτε η οικογένειά τους και χρησιμοποιούν τα social media, για να ενθαρρύνουν τον κόσμο που τους παρακολουθεί να μείνει πιστός στην κοινωνική απομόνωση.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Oprah Winfrey. Η διάσημη παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram ότι έστειλε τον σύντροφό της στον ξενώνα του σπιτιού τους για προληπτικούς λόγους. Πλέον εκείνη και ο Stedman Graham κοιμούνται χωριστά, αφού ο σύντροφός της είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα κάποια αεροπορικά ταξίδια.

“Ο Stedman είναι στον ξενώνα. Ξέρετε όλοι ότι πέρασα πνευμονία πέρυσι και μέχρι σήμερα μπορείτε να ακούσετε τη βραχνάδα από το λαιμό μου κάποιες φορές”, είπε στο live video που έκανε.

Η Oprah Winfrey παραδέχτηκε πως ο σύντροφός της ήταν εκείνος που όταν επέστρεψε στο σπίτι την ρώτησε για το ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν. Εκείνη του απάντησε με χιούμορ τότε “Δεν πρόκειται να κοιμηθείς στο κρεβάτι μου! ”

Μάλιστα, η παρουσιάστρια εξήγησε και το σύστημα που εφαρμόζουν προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες του φαγητού. Οπως είπε χαρακτηριστικά, αφήνει το φαγητό του συντρόφου της στην πόρτα του ξενώνα και εκείνος αισθάνεται πολύ χαρούμενος που φροντίζει για την υγεία της.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ