2020-03-25 23:46:47
Φωτογραφία για Γερμανία: Ποια πανδημία; Ξενοδοχείο στη Βαυαρία άνοιξε για τον «βασιλιά με το μπουστάκι» και το χαρέμι του!
Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης, Μάχα Βαγιραλονγκόρν, νοίκιασε ολόκληρο το κτήριο για εκείνον, το χαρέμι και μέλη της συνοδείας του Το ξενοδοχείο Grand Hotel Sonnenbichl,

στο Γκάρμις-Πάτενκιρχεν της Βαυαρίας, είναι ένα από τα πολλά που έπρεπε να κλείσει λόγω της κρίσης του κορωνοϊού. Χάρη, όμως, σε μια ειδική άδεια, φιλοξενεί τώρα εκλεκτούς καλεσμένους: τον βασιλιά της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν, ο οποίος νοίκιασε ολόκληρο το κτήριο, το χαρέμι και μέλη της συνοδείας του.

Όπως γράφει το ΑΠΕ, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης αγόρασε πριν από χρόνια μια πολυτελή βίλα στη λίμνη Στάρνμπεργκ και του αρέσει να περνάει εκεί το χρόνο του με τη σύζυγό του, τη βασίλισσα Σουτίντα, αλλά και με τις γυναίκες του χαρεμιού του.

Πρόσφατα, νοίκιασε ένα ολόκληρο ξενοδοχείο ση Βαυαρία, για να στεγάσει το 20μελές χαρέμι του και τα εναπομείναντα μέλη της πολυμελούς συνοδείας του, τα περισσότερα εκ των οποίων, πάνω από 100, επέστρεψαν στην Μπανγκόνγκ, επειδή υπήρχαν υποψίες ότι έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Όσα όμως έμειναν πίσω εθεάθησαν να κάνουν ποδήλατο εν μέσω γενικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Βαυαρία.


Το πολυτελές Grand Hotel Sonnenbichl ζήτησε ειδική άδεια από την περιφερειακή διοίκηση για τη διαμονή του βασιλιά, την οποία και έλαβε. Το ξενοδοχείο διαμορφώθηκε κατάλληλα, για να υποδεχτεί τον υψηλό ένοικο. Κανονικά, το κτήριο θα έπρεπε να είναι κλειστό λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Ο Μάχα Βαγιραλονγκόρν, όμως, ο οποίος ονομάζεται επίσης και Ράμα Χ, επιτρέπεται να μείνει εκεί με την ακολουθία του.

«Η περιφερειακή διοίκηση του Γκάρμις-Πάτενκιρχεν ενέκρινε για το Grand Hotel Sonnenbichl μια εξαίρεση, επειδή οι επισκέπτες είναι μια ενιαία, ομοιογενής ομάδα ανθρώπων η οποία δεν υπόκειται σε εναλλαγές προσώπων» δήλωσε εκπρόσωπός του στα ΜΜΕ. Στο ερώτημα για τις βόλτες που κάνει η συνοδεία του, η απάντηση ήταν «δεν γνωρίζουμε για κορωνοϊό», εννοώντας ίσως ότι ειδικά αυτοί δεν έχουν προσβληθεί, αφού οι υπόλοιποι έχουν επειστρέψει στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με την Bild. Το ξενοδοχείο πάντως είναι κλειστό για τους συνήθεις επισκέπτες.

Πηγή: Stern, Bild, Merkur, Focus
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ