2020-03-26 15:01:36
Φωτογραφία για ΠΦΣ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Επικοινωνούμε μαζί σας, για να σας επισημάνουμε το ζωτικής σημασίας έλλειμμα ειδών ατομικής προστασίας και υγιεινής (μάσκες, αντισηπτικά, γάντια) , που αντιμετωπίζουν τα φαρμακεία όλης της Χώρας, που απαιτούνται για την προσωπική ασφάλεια των φαρμακοποιών και των φαρμακοϋπαλλήλων .

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι φαρμακοποιοί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό. Το φαρμακείο είναι το πρώτο σημείο επαφής με τους πολίτες οι οποίοι σε αρκετές περιπτώσεις είναι ασυμπτωματικοί φορείς του ιού .

Διατηρούμε τα φαρμακεία μας ανοικτά , αγωνιζόμαστε για να τα κρατήσουμε ασφαλή από τον ιό, για εμάς για τους φαρμακοϋπαλλήλους μας αλλά και για τους πολίτες. Στη γειτονική Ιταλία τρείς φαρμακοποιοί έχουν ήδη καταλήξει λόγω του κορωνοϊού ενώ ένας μεγάλος αριθμός νοσεί. Στη χώρα μας έχει ήδη εντοπισθεί το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού σε συνάδελφο φαρμακοποιό.


Πέραν των ανωτέρω ελλείψεων για την ασφάλεια των φαρμακοποιών, υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και για τους πολίτες που προσέρχονται στα φαρμακεία ζητώντας τα προϊόντα αυτά (μάσκες αντισηπτικά, γάντια) που δυστυχώς βρίσκονται σε τεράστια έλλειψη.

Σας καλούμε κύριε Υπουργέ να λάβετε μέτρα τόσο για την εξασφάλιση των παραπάνω προϊόντων για τα φαρμακεία μας όσο και για την προμήθεια σε χαμηλές τιμές και όχι στις πολύ αυξημένες στις οποίες εφοδιάζονται τα φαρμακεία μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Αναμένουμε τις άμεσες ενέργειες σας και είμαστε πρόθυμοι να σας προτείνουμε λύσεις και να υποστηρίξουμε τη προσπάθειά σας .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΑΛΤΑΣ ΚΩΝ. ΚΟΥΒΑΡΗΣ
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ