2020-03-26 19:45:17
Φωτογραφία για Αψηφούν τα περιοριστικά μέτρα στο Γ΄ Τελωνείο Πειραιά και συνωστίζονται στην είσοδο
Κορωνοϊός: Πολίτες στο Γ’ Τελωνείο Πειραιά περιμένουν ο ένας δίπλα στον άλλον σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου – Οι μισοί δεν φορούν καν γάντια και μάσκες

Λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ για τις συνθήκες που επικρατούν έξω από το Γ΄ Τελωνείο Πειραιά και τα μέτρα που ελήφθησαν την επόμενη κιόλας μέρα για να μην δημιουργείται το αδιαχώρητο στην είσοδο του κτιρίου, σήμερα ο συνωστισμός επέστρεψε όπως μπορείτε να δείτε στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφαλίσαμε.

Οι πολίτες που έχουν σπεύσει να εξυπηρετηθούν περιμένουν για ώρα πίσω από την απαγορευτική κορδέλα και μάλιστα ο ένας δίπλα στον άλλον, σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου. Μάλιστα οι μισοί δεν φοράνε καν προστατευτικές μάσκες και γάντια ακουμπώντας στις εξωτερικές επιφάνειες, στα κάγκελα έχοντας τους φακέλους στα χέρια τους.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση, οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων συνοδεύονται από βαριές διοικητικές αλλά και ποινικές κυρώσεις, με πρόστιμο 1.000 ευρώ ανά πρόσωπο ανά περίπτωση και φυλάκιση έως 5 ετών και επιπλέον χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ