2020-03-26 22:21:50
Φωτογραφία για Οι οικονομικές επιπτώσεις σε όλο τον πλανήτη - Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα
Με γραφήματα οι FT παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη και τις επιπτώσεις στην οικονομία - Πού βρίσκεται η Ελλάδα στις καμπύλες και τους δείκτες

Το βαρύ ανθρώπινο κόστος της πανδημίας του νέου κορωνοϊού αλλά και τις οικονομικές επιπτώσεις στον παγκόσμιο χάρτη «μετρούν» οι FT.

Με γραφήματα παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον πλανήτη και τις επιπτώσεις στην οικονομία. Παρακολουθώντας τις καμπύλες και τους δείκτες η Ελλάδα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, είναι σε καλύτερη θέση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες

Το ανθρώπινο κόστος της επιδημίας του κορωνoϊού συνεχίζει να αυξάνεται, με περισσότερα από 472.000 κρούσματα παγκοσμίως. Ο αριθμός των νεκρών έχει ξεπεράσει τους 21.300. Η πανδημία εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Περισσότεροι από 180 χώρες έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής κρούσματα. Σήμερα, το επίκεντρο του κορωνοϊού βρίσκεται στην Ευρώπη, με τον μεγαλύτερο αριθμό στην Ιταλία. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται ταχύτερα στην Ιταλία και την Ισπανία από ό,τι στην Κίνα. Σε πολλές χώρες μια ή ένας μικρός αριθμός περιφερειών έχει σηκώσει το βάρος.

Η Λομβαρδία έχει ξεπεράσει σε θύματα την Ουχάν ενώ στην Ισπανία η Μαδρίτη θα μπορούσε σύντομα να ξεπεράσει την Λομβαρδία. Και οι αμερικανικές πολιτείες παρουσιάζουν επίσης διαφορετική εικόνα. Η πρώτη εστία στις ΗΠΑ ήταν η Ουάσιγκτον όμως η καμπύλη θνησιμότητας στη Νέα Υόρκη είναι πλέον πολύ πιο απότομη.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ