2020-03-27 09:02:47
Φωτογραφία για Η NVIDIA καλεί τους Gamers σε Folding@Home κατά του COVID-19
Τα gaming PCs μας έχουν αρκετή ιπποδύναμη και η NVIDIA καλεί όσους έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν Folding συλλέγοντας πολύτιμα δεδομένα για τη θεραπεία του Κορονοιού COVID-19.

Η υπηρεσία Folding@home υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια επιτρέποντας τη χρήση μέρους του υπολογιστή μας όταν αυτός βρίσκεται σε αδράνεια, για την εύρεση θεραπειών για διάφορες ασθένειες όπως ο καρκίνος λειτουργώντας σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ τα δεδομένα συλλέγονται και χρησιμοποιούνται από επιστήμονες. Τώρα με το πιο πρόσφατο θέμα των ημερών να είναι ο κορονοιός COVID-19 αρκετοί είναι αυτοί που στρέφονται στο Folding@home για με την ελπίδα να βρεθεί το συντομότερο μια λύση στο πρόβλημα που ταλαιπωρεί χιλιάδες κόσμου παγκοσμίως και δεκάδες στη χώρα μας.

Αρκετοί από τον χώρο του PC Hardware παρακινούν τους χρήστες να εγκαταστήσουν το πρόγραμμα και να ξεκινήσουν να 'δανείζουν' την επεξεργαστική ισχύ που ούτως ή άλλως θα έμενε ανεκμετάλλευτη ειδικά όταν ο υπολογιστής μας δε χρησιμοποιείται. Η NVIDIA μεταξύ άλλων σε σχετικό tweet που ανάρτησε μας προτρέπει να αξιοποιήσουμε τις κάρτες γραφικών μας για τον ίδιο σκοπό και στη πηγή θα βρείτε ότι χρειάζεται για να ξεκινήσετε και εσείς τη διαδικασία

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τα πλήρη specs του Xbox Series X
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τα πλήρη specs του Xbox Series X
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ