2020-03-27 10:54:45
Φωτογραφία για Έβρος: «Τα μαζεύουν» οι μετανάστες στα σύνορα-Τι είπε ο Παναγιωτόπουλος (ΦΩΤΟ)
«Φαίνεται κατά κάποιον τρόπο πως διαλύεται ο καταυλισμός προσφύγων στις Καστανιές» είπε προ ολίγου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας πως η Τουρκία δείχνει κάποια αλλαγή στάσης.

«Ωστόσο δεν εφησυχάζουμε και παραμένουμε σε συναγερμό» τόνισε ο ΥΠΕΘΑ μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.evrospress.gr, κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσοι μετανάστες παρέμεναν στον άτυπο καταυλισμό του Παζάρ Κουλέ, έκαψαν τις σκηνές τους και νωρίς το πρωί οι περισσότεροι εξ αυτών ξεκίνησαν για το εσωτερικό της Τουρκίας.

Μάλιστα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί σήμερα στον Έβρο για να δει από κοντά την κατάσταση.

ΠΗΓΗ: evrospress.gr

Σύμφωνα με το militaire.gr:

Έβρος η εκκένωση! Φωτογραφίες από την περιοχή μετά από την αποχώρηση των μεταναστών

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πριν από λίγο στον Έβρο. Εκεί που από τις 29 Φεβρουαρίου εξελισσόταν το τουρκικό «σχέδιο πολιορκίας» με «όπλο» χιλιάδες μετανάστες που είχε προωθήσει το καθεστώς Ερντογάν.

Μέσα στη νύχτα οι δυνάμεις ασφαλείας των Τούρκων απώθησαν τους μετανάστες από την περιοχή, η οποία τώρα παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ενδέχεται να πάνε στην περιοχή.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H δύναμη της μάζας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H δύναμη της μάζας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ