2020-03-27 19:09:25
Φωτογραφία για Η Apple εγκαινιάζει μια εφαρμογή iPhone και μια τοποθεσία αφιερωμένη στον κοροναϊό
Η Apple ανακοίνωσε σήμερα την λειτουργιά μιας εφαρμογής για iPhone και ενός site αφιερωμένου στον κοροναϊό. Υπάρχει ένα εργαλείο προσυμπτωματικού ελέγχου και οι απαιτούμενοι πόροι για να ενημερώνεστε για όλη την κατάσταση που σχετίζεται με τον Covid-19.   

Και τα δύο επιτρέπουν στους χρήστες να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου, την πρόσφατη έκθεση και τα συμπτώματα για τον εαυτό τους ή για τους αγαπημένους τους. Με τη σειρά τους, θα λάβουν συστάσεις από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για τα επόμενα βήματα, συμπεριλαμβανομένων συμβουλών για την κοινωνική απομόνωση, τον τρόπο παρακολούθησης των συμπτωμάτων, την ανάγκη αν θα γίνει ή όχι εισαγωγή σε αυτό το σημείο και πότε θα επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες υγείας. Το νέο εργαλείο επιλογής έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας πόρος για τα άτομα και δεν αντικαθιστά τις ιατρικές οδηγίες ή τις συμβουλές των εθνικών και τοπικών υγειονομικών αρχών, λέει η Apple.


Η εφαρμογή και ο ιστότοπος παρέχουν επίσης πρόσβαση σε πόρους για να βοηθήσουν τους χρήστες να ενημερώνονται και να λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Οι χρήστες θα λάβουν απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τον Covid-19, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων που κινδυνεύουν περισσότερο και του τρόπου αναγνώρισης των συμπτωμάτων. Επιπλέον, θα λάβουν τις πιο πρόσφατες πληροφορίες από το CDC, όπως τις βέλτιστες πρακτικές για το πλύσιμο των χεριών, την απολύμανση των επιφανειών και την παρακολούθηση των συμπτωμάτων.

Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος στο apple.com/covid19 . Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε αυτή τη διεύθυνση , αλλά μόνο στο Αμερικανικό App Store.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ