2020-03-28 09:00:15
Φωτογραφία για Η Εβελίνα Παπούλια για τους Δύο Ξένους – «Μεγαλώνουμε γενιές με αυτή τη σειρά»
Η Εβελίνα Παπούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και τη Χρύσα Παχούμη, όπου μίλησε για τη σειρά “Σπίτι είναι” στην οποία πρωταγωνιστή, για τους “Δύο Ξένους”, ενώ τόνισε πως στέκεται ψύχραιμη απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού.

Η Ράνια είναι μια γυναίκα πετυχημένη. Πώς αντέχει τέτοιες ανατροπές στη ζωή της;

Κι εγώ απορώ, ως Εβελίνα.

Έρωτας είναι η αιτία;

Έχει ερωτευτεί. Αυτό το κομμάτι της οικογένειας της έχει λείψει στη ζωή της. Οπότε, η σχέση της με τον Σωτήρη που μπορεί κάποιος να πει ότι είναι δύσκολη συνθήκη, την εκφράζει και της καλύπτει κενά, κάτι που αποζητούσε.

Απολαυστική η συνεργασία με τον τηλεοπτικό σύζυγό σας;

Αυτή τη σεζόν είμαστε όλοι πολύ τυχεροί. Έχουμε κάνει μια πολύ ωραία παρέα και είναι εξαιρετικές οι συνθήκες στο γύρισμα. Τεχνικοί, συνάδελφοι, η παραγωγή και φυσικά ο σκηνοθέτης μας, Ανδρέας Μορφονιός.


Επανακάμπτει η μυθοπλασία στη μικρή οθόνη Ευχάριστο γεγονός. Ο κόσμος ανταποκρίνεται και ελπίζω να υπάρξει διάρκεια. Με καλά σενάρια, φυσικά.

Τι είναι σπίτι για εσάς;

Εκεί όπου βρίσκομαι με τους ανθρώπους που αγαπώ και ξεκουράζομαι.

Κλασική αξία είναι πλέον οι Δύο Ξένοι στο Mega, επανέκαμψε;

Το Α και το Ω για μένα είναι η δουλειά μου να αγγίζει τον κόσμο. Έχει αγαπηθεί τόσο πολύ αυτή η σειρά και αυτοί οι ρόλοι, ακόμη και από γενιές που δεν την είχαν δει αρχικά. Μόνο ευτυχισμένο μπορεί να σε κάνει το γεγονός ότι έχεις μια τέτοια επιτυχία στο βιογραφικό σου, που θεωρείται κλασική. Μεγαλώνουμε γενιές με αυτή τη σειρά.

Στέκεστε με ψυχραιμία απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού;

Ναι, είμαι πολύ ψύχραιμη. Ξέρω ότι είναι ένας ιός που σε κάποιες ευπαθείς ομάδες δημιουργεί πρόβλημα, μέχρι και θάνατο. Να κρατηθεί ο τρόπος σωστής υγιεινής και δεν χρειάζεται να αγαπιόμαστε και να φιλιόμαστε τόσο πολύ. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας.

Τι σας απογοητεύει;

Η αδικία.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ