2020-03-29 09:30:11
Φωτογραφία για «Άγριες Μέλισσες»: Ηχηρή αποχώρηση από τον 2ο κύκλο
Oι «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις πιο πετυχημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και κάθε βράδυ καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με τις εξελίξεις που είναι καταιγιστικές. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στην εφημερίδα «RealLife» αποκάλυψε ότι δεν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

«Δε θα είμαι στις Μέλισσες του χρόνου. Με ξέρεις καλά εδώ και χρόνια. Θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, διαφορετικά, δε θέλω να μένω στα ίδια. Την αγαπώ αυτή τη σειρά, εκτιμώ αφάνταστα τους ταλαντούχους συντελεστές της, αλλά δε θα συνεχίσω του χρόνου σε αυτή» ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Η ανάρτηση φωτογραφιών στα social media από πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» με τη λεζάντα «επιστρέφουμε σε λίγο» πυροδότησε σενάρια περί επιστροφής της σειράς στους δέκτες μας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Μεσημέρι #Yes» τα σενάρια αυτά διαψεύδονται καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει τουλάχιστον μέχρι τέλη Απριλίου.


«Είχε αποφασιστεί η παύση των γυρισμάτων για δεκαπέντε ημέρες, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, εστάλη ένα email στους συντελεστές της σειράς που τους παύει γυρίσματα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Απριλίου. Αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Για ένα μεγάλο διάστημα η σειρά θα παίζεται σε επανάληψη. Υπάρχουν κάποια γυρισμένα επεισόδια, αλλά ακόμα είναι άγνωστο πότε θα προβληθούν στην τηλεόραση» ανέφερε η δημοσιογράφος Νάνσυ Νικολαΐδου.

ethnos.gr

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ