2020-03-30 23:32:26
Φωτογραφία για Ζέρβας: Θα κλείσει η παραλία της Θεσσαλονίκης αν δεν συμμορφωθούν οι πολίτες
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN με αφορμή τις εικόνες με το πλήθος κόσμο που κυκλοφορεί στο παραλιακό μέτωπο δήλωσε πως είναι μια κατάσταση που δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

«Αυτή η εικόνα δεν θα συνεχιστεί. Αύριο εφόσον δεν αλλάξει αυτή η εικόνα, προχωράμε σε μέτρα» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο είτε αποκλεισμού της παραλίας, είτε «ζωνοποίησης» της, χωρίς να διευκρινίσει πως αυτό θα υλοποιηθεί και παραπέμποντας στην αυριανή μέρα για περισσότερα.

Μάλιστα, ο δήμαρχος έκανε γνωστό ότι μίλησε με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο συζήτησε το θέμα και στον οποίο του «μετέφερε το άγχος» όπως χαρακτηστικά είπε, καθώς ο συνωστισμός ενδεχομένως να ακυρώσει όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την αποτροπή της μετάδοσης του κορωνοϊού.

«Εφόσον δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση, τότε θα πάμε στο “plan B” και θα υπάρξει απαγόρευση και περιορισμός στη Νέα Παραλία. Την κλείνουμε και τελείωσε», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δήμου Θεσσαλονίκης για τα μέτρα στην παραλία θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του δημάρχου με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή και τη δημοτική αστυνομία.

Εκατοντάδες κάτοικοι της Θεσσαλλονίκης βγήκαν το απόγευμα της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να γεμίσει κόσμο όλο το παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ