2020-03-31 12:43:24
Φωτογραφία για F1: Στέλεχος της Red Bull πρότεινε να κολλήσουν κορωνοϊό οι οδηγοί για να είναι έτοιμοι
Formula 1: Ο Χέλμουτ Μάρκο πρότεινε να προσβληθούν με κορωνοϊοί οι οδηγοί της ομάδας προκειμένου να είναι υγιείς όταν ξεκινήσει η σεζόν

Την απίστευτη πρόταση στους οδηγούς της Red Bull να κολλήσουν κορωνοϊό προκειμένου να αποκτήσουν ανοσία ενόψει των επόμενων αγώνων της Formula 1 όποτε αυτοί γίνουν αποκάλυψε το αφεντικό του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας Χέλμουτ Μάρκο.

Σύμφωνα με τον ίδιο το να νοσήσουν οι οδηγοί της ομάδας αυτή τη χρονική περίοδο «αποτελεί ιδανική στιμή».

Για την ώρα ο πρώτος αγώνας της σεζόν της Formula 1 που δεν έχει ακυρωθεί είναι το γκραν πρι του Καναδά στις 14 Ιουνίου, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ακυρωθεί ή να αναβληθθεί και αυτό.

Ο Μάρκο αποκάλυψε το... σχέδιό του μιλώντας στον αυστριακό τηλεοπτικό σταθμό ORF. Σύμφωνα με τον ίδιο ο Μαξ Φερστάπεν και ο Αλεξάντερ Άλμπον θα πρέπει να προσληθούν από τον Covid-19 ώστε να είναι υγιείς όταν και όποτε ξεκινήσει η σεζόν της F1.

«Έχουμε συνολικά 14 οδηγούς στην ομάδα. Η ιδέα ήταν να οργανώσουμε ένα καμπ όπου θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε τον "νεκρό" πνευματικά και σωματικά χρόνο. Πρόκειται για νεαρούς υγιείς άνδρες με καλή κατάσταση στην υγεία τους. Έτσι θα μπορούσαν να είναι έτοιμοι όποτε αρχίσει η δράση» είπε ο Μάρκο.

Τα αφεντικά της Red Bull - ευτυχώς - «δεν πήραν με καλό μάτι την πρότασή μου» πρόσθεσε ο 76χρονος Μάρκο.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ