2020-03-31 16:00:12
Φωτογραφία για ''Special Report'': Η εκπομπή του ΑΝΤ1 μπήκε στα δύο χωριά που κηρύχθηκαν σε καραντίνα
«SPECIAL REPORT» ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ 

AΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 24:00 

Ο Τάσος Τέλλογλου και μαζί του ο Αντώνης Φουρλής, αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1, παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διεισδυτικά ρεπορτάζ, συναρπαστικές αφηγήσεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο. 

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24:00 

«ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ» 

Ο Τάσος Τέλλογλου, με την κάμερα του «Special Report», μπαίνει στα δύο πρώτα χωριά που κηρύχθηκαν σε καραντίνα στην Ελλάδα, προτού ακόμα επιβληθεί περιορισμός κυκλοφορίας στη χώρα. Φορώντας ειδικές στολές ακολουθεί το ειδικό κλιμάκιο γιατρών που έφτασε στα χωριά για να εξετάσει τους κατοίκους και συνομιλεί με τους ανθρώπους που νόσησαν πρώτοι και βίωσαν την απώλεια συγγενών, εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Παράλληλα, στην Κοζάνη και την Καστοριά ξετυλίγει το νήμα της εξάπλωσης του φονικού ιού στην περιοχή αυτή της Δυτικής Μακεδονίας, όπου οι εξελίξεις έφτασαν δέκα ημέρες πριν από την υπόλοιπη χώρα. 


«ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» 

Η Λίλιαν Τσουρλή συναντά μία λοιμωξιολόγο και μία οικογένεια νοσηλευτών, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Η εκπομπή καταγράφει πώς βιώνουν την πανδημία στις πολύωρες βάρδιες, τι αντιμετωπίζουν στα νοσοκομεία αναφοράς, και ποιο είναι το προσωπικό και οικογενειακό κόστος που πληρώνουν. 

«ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ» 

Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, καθηγητής Παναγιώτης Πρεζεράκος «σπάει» τη σιωπή του σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Αντώνη Φουρλή. Πόσο καλά θωρακισμένο ήταν το Εθνικό Σύστημα Υγείας για να αντιμετωπίσει τη μεγάλη κρίση του κορωνοϊού; Επαρκούν τα διαγνωστικά τεστ για τους Έλληνες; Έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό τα νοσοκομεία της χώρας; 

Όλα όσα θα κρίνουν την πορεία των επόμενων εβδομάδων, απόψε στο «Special Report». 

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ