2020-03-31 18:52:40
Φωτογραφία για Η Foxconn, η οποία συναρμολογεί το iPhone, βλέπει τα κέρδη της να πέφτουν
Η Foxconn, ο υπεργολάβος που συναρμολογεί τα iPhones και άλλα προϊόντα για λογαριασμό της Apple και για άλλες εταιρίες, έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία οικονομικά της αποτελέσματα και υπάρχει μεγάλη πτώση στα κέρδη. Ήταν 23,7% για τους τρεις τελευταίους μήνες του 2019 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.  

Τα καθαρά κέρδη της ταϊβανέζικης εταιρείας ανήλθαν σε 47,8 δισ. Δολάρια (1,43 δισ. Ευρώ). Σε σύγκριση, με τα καθαρά κέρδη ενός έτους νωρίτερα που ήταν 62,6 δισ. Η Foxconn δεν έδωσε το λόγο για την πτώση αυτή τη φορά, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον κοροναϊό κατά την περίοδο αυτή.

Όσον αφορά τον κύκλο εργασιών, ήταν 1,740 δισεκατομμύρια νέα δολάρια Ταϊβάν (52,22 δισεκατομμύρια ευρώ), μειωμένα κατά 3,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Η Apple, ο μεγαλύτερος πελάτης της Foxconn, ακύρωσε τα σχέδια της για το πρώτο τρίμηνο του 2020 , λέγοντας ότι η κατασκευή στην Κίνα χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από ό, τι αναμενόταν για να συνεχιστεί, λόγω περιορισμών ταξιδιού και παρατεταμένου διαλείμματος για τη νέα Κινέζικη χρόνια.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ