2020-03-31 20:37:58
Φωτογραφία για Διαδικτυακά μαθήματα αρχαίων ελληνικών «μόνο με 5 ευρώ» πουλάει ο Άδωνις Γεωργιάδης
Διαδικτυακά μαθήματα αρχαίων ελληνικών διαφημίζει γεμάτος περηφάνια μέσω twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα δε χάνει την ευκαιρία να «επισημάνει» ότι τα εν λόγω μαθήματα προσφέρονται σε «κόστος μόνο 5 ευρώ».

Πρέπει να επισημανθεί ότι η επιχείρηση Ελλήνων Αγωγή, η οποία προσφέρει τα εν λόγω μαθήματα, είναι ΕΠΕ στην οποία ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης κατέχει μαζί με τον αδερφό του το πλειοψηφικό εταιρικό μερίδιο.

Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την ⁦@EllinikiAgogi⁩ ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€) https://t.co/XyepmP0Phb

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 31, 2020Το γεγονός δεν άφησε ασχολίαστο ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, προτείνοντας στην κυβέρνηση να κάνει και ένα σεμινάριο στα μέλη της για τα ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα αλλά και για τα όρια που ορίζει η ηθική.


Αναλυτικά, η δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας αναφέρει:

«Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!

Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!

Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική! Ντροπή!».

το είδαμε tvxs.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ