2020-04-01 09:24:26
Φωτογραφία για Διθυραμβικά σχόλια στο ΟΡΕΝ για τα φαρμακεία: «Απαραίτητο στην Ελλάδα της κρίσης το συνοικιακό φαρμακείο» (video)
Διθυραμβικά σχόλια σε συζήτηση γύρω από την κρίση της πανδημίας για τα φαρμακεία της γειτονιάς ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Σταύρος Λυγερός είπε ότι το συνοικιακό φαρμακείο είναι απαραίτητο και αναντικατάστατο, κάτι που δεν ήθελε σε καμία περίπτωση η τρόικα, που για καλή μας τύχη δεν πέρασε.

Είπε συγκεκριμένα:

«Η τρόικα μας έλεγε να συγκεντρωθούν τα φαρμακεία στα μεγάλα σούπερ μάρκετ και ότι ήταν παράνοια να είχαμε τόσα φαρμακεία. Εάν είχε συμβεί αυτό σκεφτόμαστε τι θα είχε γίνει; Τα φαρμακεία ανήκουν στο πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας»

Εκεί κάπου παρενέβη και ο παρουσιαστής Άκης Παυλόπουλος ο οποίος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Συμφωνώ απολύτως! Ας δούμε τι γίνεται στις χώρες των τροικανών!» 

Ο κ. Λυγερός συνέχισε λέγοντας: «Το λέω γιατί πρέπει πέρα από ιδεολογίες και πολιτικές προτιμήσεις να δούμε τα πραγματικά γεγονότα. Στο φαρμακείο της γειτονιάς μας πάμε με σχετική ασφάλεια, στο νοσοκομεία δε πάμε με αυτή την ασφάλεια.»

Δείτε το βίντεο:
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ