2020-04-03 19:26:11
Φωτογραφία για Η Apple θα αφήσει κλειστά μέχρι τον Μάιο τα Apple Stores στις Ηνωμένες Πολιτείες
Ο Deirdre O'Brien, αντιπρόεδρος των Apple Stores της Apple, έστειλε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους για να τους ενημερώσει για τα καταστήματα και τον κοροναϊό. Ο διευθυντής ανακοίνωσε ότι τα καταστήματα της Apple θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και τις αρχές Μαΐου.  

"Σήμερα, αναμένουμε ότι οι ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας θα παραμείνουν σε ισχύ για όλα τα γραφεία και όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις αρχές Μαΐου», γράφει ο Deirdre O'Brien. Λέει ότι η Apple εξακολουθεί να παρακολουθεί την κατάσταση γύρω από το Covid-19 σε καθημερινή βάση "και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας εκ νέου με βάση την λεπτομερή και σχολαστική κατάσταση και τις τελευταίες οδηγίες από τις τοπικές κοινότητες και τους ειδικούς της δημόσιας υγείας" .

Ο Deirdre O'Brien πρόσθεσε ότι η Apple εξετάζει εναλλακτικές λύσεις για τους γονείς που κάνουν τηλεργασία και ταυτόχρονα φροντίζουν τα παιδιά τους. Μια ιδέα είναι να προταθούν προσαρμογές στο επίπεδο των χρονοδιαγραμμάτων, ώστε όλοι να βρουν το χρόνο τους.

Μέχρι σήμερα, όλα τα Apple Stores είναι κλειστά παγκοσμίως , με εξαίρεση την Κίνα. Ορισμένα καταστήματα είχαν προγραμματιστεί να ανοίξουν εκ νέου το πρώτο εξάμηνο του Απριλίου , αλλά αυτό δεν θα συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ίσως όμως να γίνει σε άλλες χώρες.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ