2020-04-05 14:58:43
Φωτογραφία για Μάικ Τάισον: Το τεράστιο ράντσο του ινδικής κάνναβης του αποφέρει 500.000 λίρες τον μήνα
Η πελώρια φυτεία των 40 στρεμμάτων ινδικής κάνναβης του εμβληματικού μποξέρ, Μάικ Τάισον, φέρεται να του αποφέρει κέρδη 500.000 λιρών τον μήνα

Πιστός οπαδός της κάνναβης έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Μάικ Τάισον που πιστεύει ακράδαντα στις θεραπευτικές ιδιότητες της.

Μετά την αποποινικοποίηση της μαριχουάνας στην Καλιφόρνια ο θρυλικός μποξέρ έβαλε σκοπό να μονοπωλήσει την αγορά που γεννήθηκε στα ξαφνικά, φυτεύοντας κάνναβη στα 40 στρέμματα που έχει και αποκαλεί χαρακτηριστικά «Ράντσο Τάισον».

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Τάισον φαίνεται να αποκομίζει κέρδη 500.000 λιρών από την πώληση καλής ποιότητας μαριχουάνα, εκχυλισμάτων και άλλων προϊόντων.

Μάλιστα στα άμεσα σχέδια του βρίσκεται η διάθεση 400 ράντσων προκειμένου να φιλοξενήσει μεγάλα μουσικά φεστιβάλ. Εκτός από τα ράντσα, η περιοχή θα διαθέτει πολυτελές ξενοδοχείο που θα φιλοξενεί τουρίστες, αλλά και εκπαιδευτήριο για επίδοξους παραγωγούς κάνναβης.

Το 2018 μάλιστα είχε παρουσιάσει στις τηλεοπτικές κάμερες την αυτοκρατορία του, την οποία χαρακτήρισε ως wonderland της κάνναβης!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ