2020-04-06 20:31:08
Φωτογραφία για Δήμος Ξηρομέρου: “Δυστυχως κάποιοι διακινούν, χωρίς γνώση και στοιχεία, φτηνές ψευδείς ειδήσεις!!»
          Στις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί για τη διαχείριση του προβλήματος του κορονοϊού αναφέρεται η δημοτική αρχή Ξηρομέρου.

           Το πράττει γιατί όπως υποστηρίζει «δυστυχώς κάποιοι ελάχιστοι συμπολίτες μας, φαίνεται ότι το μυαλό τους σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις είναι αλλού και προσποιούνται ότι δεν έχουν ενημερωθεί και δεν ξέρουν τίποτα συγκεκριμένα, με σκοπιμότητα αποκρύπτουν τα πραγματικά δεδομένα, άκριτα και με διαδικτυακά πυροτεχνήματα, διακινούν συστηματικά χωρίς γνώση και στοιχεία, φτηνές ψευδείς ειδήσεις».

Η ανακοίνωση του δήμου Ξηρομέρου:

            Εδώ και ένα μήνα περίπου, όλοι μας βιώνουμε μία πρωτόγνωρη και δύσκολη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας του Κορωναϊού. Μία κατάσταση που έχει αναστατώσει όλο το πλανήτη και έχει επηρεάσει τις ζωές και την καθημερινότητα όλων μας. Το ελάχιστο λοιπόν που θα ανέμενε κάποιος σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας, είναι σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

              Δυστυχώς κάποιοι ελάχιστοι συμπολίτες μας, φαίνεται ότι το μυαλό τους σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις είναι αλλού και προσποιούνται ότι δεν έχουν ενημερωθεί και δεν ξέρουν τίποτα συγκεκριμένα, με σκοπιμότητα αποκρύπτουν τα πραγματικά δεδομένα, άκριτα και με διαδικτυακά πυροτεχνήματα, διακινούν συστηματικά χωρίς γνώση και στοιχεία, φτηνές ψευδείς ειδήσεις......... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ