2020-04-07 22:47:04
Φωτογραφία για Fiat 500e
Πριν λίγες εβδομάδες η Fiat μας συνέστησε το εντελώς νέο ηλεκτρικό 500e που σηματοδοτεί

το μέλλον του διάσημου μικρού ιταλικού αυτοκινήτου πόλης. Η πρεμιέρα του 500e έγινε με ιδιαίτερα στυλάτο cabrio αμάξωμα με την συρόμενη μαλακή οροφή όμως είναι απόλυτα λογικό η Fiat να διευρύνει τις διαθέσιμες επιλογές ώστε να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μεγαλύτερου αριθμού πελατών.

Έτσι λοιπόν πρόσφατα ο κατασκοπευτικός φακός απαθανάτισε ένα καμουφλαρισμένο 500 κατά τη διάρκεια δοκιμών. Παρά το έντονο καμουφλάζ φαίνεται πως το αμάξωμα έχει την κλασική σταθερή μεταλλική οροφή στην οποία μάλιστα φαίνεται πως είναι στερεωμένη η κεραία αλλά και μια μικρή διακριτική οροφή.

Η έλευση του 500e με το συμβατικό αμάξωμα πιθανότατα θα ανοίξει το δρόμο και για την δημιουργία φθηνότερων εκδόσεων με πιο λιτό εξοπλιστικό πακέτο και φυσικά πιο προσιτή τιμή η οποία σίγουρα θα ταιριάζει ιδανικά σε ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με ξεκάθαρα αστικό χαρακτήρα.


Θυμίζουμε πως το Fiat 500e διαθέτει μπαταρία 42 kWh η οποία τροφοδοτεί έναν ηλεκτροκινητήρα 116 ίππων και προσφέρει αυτονομία της τάξης των 320 χιλιομέτρων. Μάλιστα η κλειστή έκδοση δεν αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές σε επίπεδο επιδόσεων από την Convertible η οποία επιταχύνει 0-100 χλμ./ώρα σε 9 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 150 χλμ./ώρα. Η παρουσίαση του 500e με το κλασικό αμάξωμα πιθανολογείται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες χωρίς όμως οι παρούσες συνθήκες να επιτρέπουν τον υπολογισμό ενός πιο σαφούς χρονοδιαγράμματος.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ