2020-04-08 20:25:01
Φωτογραφία για Το αναγνωριστικό προσώπου θα μπορούσε να προσαρμόσει τον προσανατολισμό της οθόνης iPhone στο μέλλον
Το iPhone, όπως το iPad, έχει αλλάξει αυτόματα τον προσανατολισμό της οθόνης με βάση το επιταχυνσιόμετρο, και το έχει κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.  

Λειτουργεί καλά τις περισσότερες φορές, αλλά αυτο βέβαια δεν συμβαίνει πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Apple φαντάζεται ότι βασίζεται στο Face ID και όχι στο επιταχυνσιόμετρο για να προσδιορίσει καλύτερα τον προσανατολισμό που θα επιλέξει.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υπέβαλε η Apple τον Μάιο του 2019 και δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες εξηγεί ότι η θέση του προσώπου ενός προσώπου θα ανιχνεύεται χρησιμοποιώντας το αναγνωριστικό προσώπου και ότι ένα iPhone ή iPad θα αλλάξει αυτόματα σε προσανατολισμό σε κατακόρυφο ή οριζόντιο επίπεδο. αν είναι απαραίτητο. Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για να αποφευχθεί η ενεργοποίηση της κλειδαριάς σε λειτουργία πορτραίτου από το κέντρο ελέγχου όταν βρεθείτε στο κρεβάτι και απενεργοποιώντας το στη συνέχεια.

Το Face ID χρησιμοποιείται σήμερα για την αναγνώριση προσώπου, αλλά αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνει σε κάθε περίπτωση ότι η Apple έχει μερικές ακόμη ιδέες στα σχέδια της. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν αυτή η ιδέα θα δει το φως της ημέρας με μια ενημέρωση. Μπορεί να είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 14, αλλά δεν είναι απολύτως επιβεβαιωμένο ακόμα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ