2020-04-09 11:20:12
Φωτογραφία για Μπόρις Τζόνσον: Η επίσημη ενημέρωση για την υγεία του
Ο Μπόρις Τζόνσον σε τηλεδιάσκεψη AP

Στην κατάσταση της υγείας του Μπόρις Τζόνσον που βρίσκεται στην εντατική, αναφέρθηκε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

news247

Η κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό και μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας τη Δευτέρα, "βελτιώνεται", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, κατά τη διάρκεια της τακτικής συνέντευξης τύπου που παραχωρεί η κυβέρνηση.

Ο ηγέτης των Συντηρητικών παραμένει στην εντατική, όμως η κατάστασή του "βελτιώνεται", μπορεί να "κάθεται στο κρεβάτι του" και να "μιλάει" με γιατρούς και νοσηλευτές, είπε ο υπουργός Ρίσι Σούνακ.

Πάντως, επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Βρετανός πρωθυπουργός, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής, παρά μόνο οι ενημερώσεις των κυβερνητικών αξιωματούχων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας μεταφέρθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (06/04) στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σεντ Τόμας του Λονδίνου, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε και τα συμπτώματα του επέμεναν, 10 μέρες μετά τη θετική διάγνωση στον κορονοϊό.

Ο 55χρονος πρωθυπουργός ζήτησε από τον υπουργό Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, να τον αντικαταστήσει για όσο διάστημα δεν θα μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά του.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ