2020-04-10 10:40:18
Φωτογραφία για Ποια η διαδικασία άρσης των μέτρων στην Αυστρία;
Η Αυστρία σχεδιάζει την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κοροναϊού από τις 14 Απριλίου, αρχής γενομένης από την επαναλειτουργία των μικρότερων καταστημάτων, και σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα που θα εφαρμοσθεί διαδοχικά τους επόμενους μήνες.

H Αυστρία, των 9Μ κατοίκων, των 13.000 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, των 12.357 τεστ ανά 1Μ, και των μέχρι σήμερα 273 θανάτων (30/1Μ) ετοιμάζεται από 14/4 να άρει σταδιακά κάποια μέτρα με άνοιγμα μερικών επιχειρήσεων (τα εμπορικά καταστήματα και τα κομμωτήρια θα ανοίξουν εκ νέου, φυσικά τηρώντας στο έπακρο τους κανόνες υγιεινής και πρόληψης διασποράς του ιού). Από μέσα Μαΐου θα λειτουργήσουν ξανά ξενοδοχεία και τα εστιατόρια.

Επίσης σύμφωνα με το πλάνο που ανακοίνωσε ο Κούρτς την Δευτέρα 6/4:

Τα σχολεία μένουν για την ώρα κλειστά μέχρι τα μέσα του Μάη και ενδεχομένως να επαναλειτουργήσουν από κει και έπειτα, αφού αξιολογηθεί η κατάσταση στο μεσοδιάστημα.Ο περιορισμός των μετακινήσεων θα ισχύει έως και τα τέλη Απριλίου.Οι δημόσιες συναθροίσεις θα συνεχίσουν ν’ απαγορεύονται έως και τις αρχές Ιουλίου.Όσον αφορά την καραντίνα, οι Αυστριακοί ήδη μπορούν να κυκλοφορούν χωρίς περιορισμό περιμέτρου μετακίνησης για να κάνουν τα αναγκαία ψώνια, για να εργαστούν (σε όσες περιπτώσεις η τηλεργασία δεν είναι δυνατή) και για να βοηθούν πρόσωπα που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνα τους.

Για το τι θα συμβεί το καλοκαίρι σε όλους τους τομείς, η απόφαση θα παρθεί στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Οι οικονομικές συνέπειες σίγουρα προβληματίζουν πολλά Κράτη
. Μακάρι η Κρίση να έχει στην Χώρα μας το σχήμα V και όχι το U ή ακόμα χειρότερα το L. Πάντως Κρίση, θα υπάρξει σίγουρα - η ανάκαμψη δεν ξέρουμε πότε και πως θα υπάρξει...
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ