2020-04-10 16:28:58
Φωτογραφία για Έκτακτα μέτρα....κλείνουν όλες οι Λαϊκές Αγορές στη Λάρισα,
Έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν από τη Λάρισα μετά από σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον καθηγητή ..Σωτήρη Τσιόδρα.

 

 Συγκεκριμένα ...ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης ανέφερε σε δηλώσεις του πως κλείνουν όλες οι Λαϊκές Αγορές στη Λάρισα,

 επισήμως μπαίνει σε καραντίνα ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο και επιστρατεύεται ξενοδοχείο στη Λάρισα σε περίπτωση που χρειαστεί να φιλοξενηθούν νέα κρούσματα.

 Όπως ανέφερε ο κ. Καλογιάννης, δεν τέθηκε ως θέμα συζήτηση για ολική καραντίνα για την πόλη της Λάρισας.

Υπενθυμίζεται ότι εκτάκτως, νωρίς το μεσημέρι, μετέβησαν με ελικόπτερο της πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, αλλά και ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος. 

 «Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία» ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας. 


Πρόεδρος Ρομά:

Πολλοί πιστεύουν πως δεν υπάρχει κορωνοϊός Να σκύψει η Πολιτεία στα προβλήματα των ανθρώπων στον οικισμό Ρομά στη Λάρισα, που είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού, ζήτησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ρομά Θεσσαλίας Νίκος Παϊτέρης μιλώντας στην ΕΡΤ. Αυτό που συνέβη εδώ θα γίνει και σε άλλους οικισμούς, από έναν θετικό πήγαμε σε είκοσι, τόνισε ο κ. Παϊτέρης.

 Ζητάμε να λάβουμε μέτρα και να τα τηρήσουμε κι εμείς και ο καθένας εδώ και να εξασφαλίσουμε και τους υπόλοιπους, ήδη γίνονται μετρήσεις και λαμβάνονται δείγματα, πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον κ. Παϊτέρη, πολλοί δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορωνοϊός, ειδικά οι νέοι, υπάρχει παραπληροφόρηση.

 Οι Ρομά είναι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, σημείωσε, τονίζοντας πως βρίσκονται σε επαφή και με τον δήμαρχο και με την περιφέρεια. Θέλουμε να σκύψει η πολιτεία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει, κατέληξε

. Πηγή: www.lifo.gr

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
''Τα Πάθη'' εξασφάλισε η ΕΡΤ1
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
''Τα Πάθη'' εξασφάλισε η ΕΡΤ1
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ