2020-04-12 20:51:13
Φωτογραφία για Cydia v1.1.32:Κυκλοφόρησε ενημέρωση για να διορθώσετε πρόβλημα Crashing και άλλα ζητήματα
Ο Cydia ειναι ο εγκαταστάτης πακέτων για jailbreak συσκευές πριν από πολλά χρόνια και παραμένει ο προεπιλεγμένος που εγκατασταίνεται μέσω checkra1n και unc0ver. Το πολύτιμο εργαλείο και ταυτόχρονα ηλεκτρονικό κατάστημα μόλις έχει λάβει μια νέα ενημερωμένη έκδοση που τον έφερε στην έκδοση 1.1.32, και με αυτή επίσης έχασε πλέον την ετικέτα beta,που είχε εδώ και τόσα χρόνια.  

Αυτή η ενημέρωση είναι από τον προγραμματιστή του checkra1n Sam Bingner που μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με την ενημέρωση στο Reddit.

"Κυκλοφορισε μια ενημερωμένη έκδοση toy Cydia που διορθώνει το σφάλμα, όπου μερικές φορές θα μπορούσε να διακοπεί το άνοιγμα λόγω ενός κατεστραμμένου metadata.cb0

Δεν χαρακτηρίζεται πλέον ως beta επειδή αυτή η εκδοσή διορθώνει το τελευταίο γνωστό ζήτημα ... Είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχουν και άλλα κάπου κάπου, αλλά δεν είναι γνωστά ζητήματα που σχετίζονται με το crash-on-open."

Σύμφωνα με την αναφορά που αναλύει τι διορθώνεται σημαίνει ότι δεν συντρίβεται κατά το άνοιγμα μιας εφαρμογής αν υπήρχε διαφθορά στο αρχείο metadata.cb0.

Φυσικά όπως αναφέρει ο προγραμματιστής τίποτε δεν είναι απόλυτο και αν εντοπιστούν περισσότερα σφάλματα θα υπάρχει και σχετική ενημέρωση στο μέλλον.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ