2020-04-13 08:53:38
Φωτογραφία για The Last of Us Part II: Νέα αναβολή στην κυκλοφορία λόγω κορωνοϊού
Η πανδημία του κορωνοϊού δεν αφήνει ανεπηρέαστο ούτε τον χώρο του gaming και δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όσους περιμένουν διακαώς το The Last of Us Part II. Η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι αναβάλει επ’ αόριστον την προγραμματισμένη για τις 29 Μαΐου 2020 κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου sequel.

Η εταιρεία δικαιολογεί την απόφαση της αναφέροντας πως η παγκόσμια κρίση αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να προσφέρει ένα λανσάρισμα αντάξιο των προσδοκιών των gamers. Παράλληλα, η Sony επιβεβαίωνει πως αναβάλει και την κυκλοφορία του Iron Man VR.

Από την πλευρά της, η δημιουργός του The Last of Us Part II, Naughty Dog, προχώρησε σε μια παραπλήσια δήλωση:

Έχουμε έρθει αντιμέτωποι με τη σκληρή πραγματικότητα και με παραμέτρους που δεν είναι στον έλεγχο μας, γι’ αυτό δεν μπορούμε να λανσάρουμε το The Last of Us Part II με βάση τις προδιαγραφές μας. Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το The Last of Us Part II την ίδια ημέρα για να απολαύσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Γι’ αυτό αναβάλουμε την κυκλοφορία του έως ότου λυθούν αυτά τα θέματα διανομής. Ελπίζουμε ότι δεν θα πάρει πολύ καιρό και θα επανέλθουμε σύντομα με νέες πληροφορίες.


Ας ελπίσουμε και εμείς με τη σειρά μας ότι η τρίτη ημερομηνία που θα δώσουν θα είναι και η φαρμακερή, μιας και η κυκλοφορία του The Last of Us Part II ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 21 Φεβρουαρίου 2020 προτού πάρει παράταση για τις 29 Μαΐου 2020.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ