2020-04-13 18:59:17
Φωτογραφία για iPhone: αριθμός ρεκόρ ενεργοποιήσεων από το 2016 στις Ηνωμένες Πολιτείες
Οι ενεργοποιήσεις είναι ένας από τους πολλούς τρόπους για να δείτε πού είναι οι πωλήσεις των smartphone. Οι Συνεργάτες Έρευνας Καταναλωτών (CRIP) μόλις κυκλοφόρησαν τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.  

Τα IPhones αντιπροσώπευαν το 44% των ενεργοποιήσεων των smartphone τους πρώτους τρεις μήνες του 2020. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ενεργοποιήσεων iPhone από το 2016. Απέναντι, τα smartphone Android αντιπροσώπευαν το 56% των ενεργοποιήσεων. Ήταν σε θέση να ανακτήσουν ένα μερίδιο αγοράς για τρία χρόνια από το 2016, πριν μειωθούν πέρυσι και φέτος. Παρά τις αλλαγές, το μερίδιο των ενεργοποιήσεων για τα smartphone iPhone και Android είναι αρκετά παρόμοιο με τα χρόνια.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν επίσης την εμπιστοσύνη των πελατών. Το 89% των χρηστών με smartphone Android παρέμεινε στο λειτουργικό σύστημα της Google όταν ενεργοποίησαν το νέο τους τηλέφωνο. Ο ρυθμός των χρηστών iPhone για τους οποίους το νέο τους τηλέφωνο ήταν ένα άλλο iPhone ήταν 91%. Και πάλι, το μερίδιο της πίστης έχει αλλάξει ελάχιστα τα τελευταία χρόνια και οι περισσότεροι πελάτες διατηρούν το λειτουργικό σύστημα που ήδη γνωρίζουν όταν αλλάζουν ένα από τα smartphones.


"Η πιστότητα του λειτουργικού συστήματος είναι σταθερή σε πολύ υψηλά επίπεδα", λέει ο CRIP. "Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια περίπου το 90% των νέων ενεργοποιήσεων κινητών τηλεφώνων ήταν το ίδιο με το προηγούμενο λειτουργικό σύστημα του αγοραστή. Παρά τις προσπάθειες της Apple να προσελκύσει τους χρήστες των Android στο iOS και τις προσπάθειες των κατασκευαστών τηλεφώνων Android να προσελκύσουν τους πελάτες των iPhone, η χρήση του λειτουργικού συστήματος είναι μια από τις μεγαλύτερες επιλογές των καταναλωτών ".
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ