2020-04-13 22:10:31
Φωτογραφία για Η ενημέρωση του AltStore σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές Sideload σε iPhones που δεν είναι Jailbroken
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, το AltStore έλαβε μια ενημέρωση που επιτρέπει σε κάποιον να εγκαταστήσει οποιαδήποτε εφαρμογή στο iPhone του. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακάμψετε οποιοδήποτε εμπόδιο με μια εφαρμογή στο iPhone σας χωρίς να χρειαστεί να το έχετε jailbreak. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κατεβάσετε απλά το IPA της εφαρμογής που θέλετε να περιστρέψετε και, στη συνέχεια, να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Αρχεία στο iPhone για να την εγκαταστήσετε. Η δυνατότητα εφαρμογής sideload είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του AltStore δωρεάν. Ωστόσο, οι ελεύθεροι χρήστες περιορίζονται στην κατοχή τριών ενεργών εφαρμογών σε κάθε δεδομένη στιγμή, αν και μπορούν να εγκαταστήσουν περισσότερες από τρεις εφαρμογές. Η εφαρμογή παρέχει μια εύκολη διεπαφή για να επιλέξετε τις τρεις ενεργές εφαρμογές.

Τα μειονεκτήματα αυτού του εναλλακτικού τρόπου αντιμετώπισης εφαρμογών είναι ότι οι χρήστες θα πρέπει να ανανεώσουν τις εγκατεστημένες εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας το AltStore στο iPhone τους μία φορά κάθε εβδομάδα, κάτι το οποίο οποίο απαιτεί την πρόσβαση σε έναν υπολογιστή (λόγο πιστοποιητικών). Πρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε έναν υπολογιστή για να εγκαταστήσετε το AltStore στο iPhone σας.


Το AltStore v1.3 φέρνει επίσης και άλλες σημαντικές βελτιώσεις, όπως γρηγορότερους χρόνους ανανέωσης της εφαρμογής και βελτιωμένη αξιοπιστία, ενώ ανανεώνει εφαρμογές μέσω Wi-Fi. Το AltStore κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ