2020-04-14 00:47:04
Φωτογραφία για Μπουράκ Χακί: Καραντίνα στο κτήμα του στα Δαρδανέλια χωρίς την Χαρά Παππά
  O Τούρκος ηθοποιός με τον 12χρονο γιo του βρίσκεται στο κτήμα και ασχολείται τις περισσότερες ώρες, με την καλλιέργεια των αμπελώνων, απ' όπου παράγει και το

οικογενειακό κρασί

H πανδημία του κορωνοϊού «χώρισε» τον Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και την Ελληνίδα σύντροφό του Χαρά Παππά, που εγκλωβίστηκαν στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Το μοντέλο, που ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, παραμένει στο πατρικό της στην Ηγουμενίτσα και ο δημοφιλής ηθοποιός στο αγρόκτημά του στο χωριό Γκιουνεϊλί στις ακτές των Δαρδανελίων.

Στο αγρόκτημα του στα Δαρδανέλια, όπου έχει απομονωθεί μαζί με τον 12χρονο γιo του, ο Μπουράκ Χακί ασχολείται τις περισσότερες ώρες με την καλλιέργεια των αμπελώνων, απ' όπου παράγει και το οικογενειακό κρασί.

Φωτογραφίες του δημοφιλούς ηθοποιού να οδηγεί τρακτέρ, να φροντίζει τη σοδειά του ή να ατενίζει τη θάλασσα από το κτήμα του, δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Χουριέτ» μαζί με δηλώσεις του πως προσπαθεί να αναπληρώσει τη στεναχώρια του που δεν είναι δίπλα η Ελληνίδα σύντροφός του, με την καλλιέργεια της γης στο κτήμα του
. Ο ίδιος αποκάλυψε πως όταν αρθεί η απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία, λόγω κορωνοϊού, η Χαρά Παππά θα βρεθεί δίπλα στου στα Δαρδανέλια, αφού όπως αποκάλυψε θα παραμείνει στο αγρόκτημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μέσω skype σε καθημερινή εκπομπή, η Χαρά Παππά αποκάλυψε πως ο σύντροφός της ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες», εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες, και πως οι δύο τους μιλάνε καθημερινά στο τηλέφωνο, παρά την απόσταση που τους χωρίζει και των καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας. Η ίδια έκανε γνωστό πως και στο χωριό που βρίσκεται το αγρόκτημα του συντρόφου της υπήρξε κρούσμα κορωνοϊού.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ