2020-04-14 18:34:56
Φωτογραφία για HomePod: Το λειτουργικό σύστημα βασίζεται στο tvOS αντί στο iOS τώρα
Η Apple έκανε μια εκπληκτική αλλαγή στο λειτουργικό σύστημα των HomePod από την ενημέρωση 13.4, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα. Αυτή τη στιγμή η συσκευή βασίζεται στο tvOS και όχι πλέον στο iOS όπως ήταν από την αρχή, εξηγεί το 9to5Mac. 

Γιατί αυτή η αλλαγή; Η Apple δεν λέει τίποτα δημοσίως, αλλά δίνονται μερικές παραδοχές. Η πρώτη είναι ότι το iOS χρησιμοποιείται σε συσκευές με μπαταρία (iPhone και iPad), όπου το tvOS αφορά μια συσκευή (Apple TV) που είναι μόνιμα συνδεδεμένη στο δίκτυο ρεύματος. Είναι ακριβώς το ίδιο για το HomePod και θα πρέπει να διευκολύνει το έργο στο επίπεδο του κώδικα, ιδίως επειδή όλο το μέρος της βελτιστοποίησης της αυτονομίας μπορεί να αποσυρθεί αφού είναι άχρηστο στην περίπτωση της συσκευής αυτής .

Μια δεύτερη υπόθεση είναι ότι το Apple TV και το HomePod λειτουργούν και τα δύο ως κεντρικό σημείο για το HomeKit, το οποίο θα πρέπει και πάλι να βοηθήσει στην ανάπτυξη με κοινόχρηστο κώδικα.


Ένα άλλο στοιχείο είναι η υποστήριξη. Το iOS 14 θα κυκλοφορήσει αυτό το έτος και ενδέχεται να μην υποστηρίζει συσκευές με το A8 / A8X (iPad Air 2 και iPad mini 4). Αποδεικνύεται ότι το HomePod έχει το τσιπ A8, ακριβώς όπως το Apple TV HD. Το TVOS 14, που σχεδιάζεται επίσης για το τρέχον έτος, θα μπορούσε να συνεχίσει να υποστηρίζει την Apple TV και ως εκ τούτου το HomePod.

Τέλος, η ενημέρωση 13.4 περιέχει τουλάχιστον δύο αναφορές σε δύο μοντέλα του HomePod που δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα, κάτι που ενισχύει τη φήμη ότι η Apple ετοιμάζει ένα πιο προσιτό HomePod mini  όπως της Amazon.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ