2020-04-14 22:08:12
Φωτογραφία για Βοσκός μέλος σπείρας που εισήγαγε ηρωίνη, κοκαΐνη και χασίς
Σε μια κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή της πόλης των Ιωαννίνων εργαζόταν παράνομα ως βοσκός ένας 31χρονος αλλοδαπός, μέλος μεγάλου κυκλώματος που

δραστηριοποιούνταν συστηματικά στην εισαγωγή και διακίνηση «σκληρών» ναρκωτικών και εξαρθρώθηκε πριν από έξι μήνες!

Σε αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στον χώρο διαμονής του 31χρονου, βρέθηκαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 650 γραμμαρίων που είχε εισάγει από την Αλβανία για να τα διακινήσει και κατασχέθηκαν μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας και το κινητό που χρησιμοποιούσε για την επικοινωνία του με τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις των νομοθεσιών περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων μαζί με τον Έλληνα κτηνοτρόφο που συνελήφθη επειδή τον απασχολούσε παράνομα.


Ο 31χρονος ήταν ένας από τους δυο Αλβανούς που αναζητούνταν από τις 2 Οκτωβρίου του 2019, όταν συνελήφθησαν ο 31χρονος ομοεθνής του αρχηγός της σπείρας καθώς και επτά μέλη της, πέντε Έλληνες -τρεις άνδρες ηλικίας 39, 37 και 29 και δύο γυναίκες 33 και 35 χρόνων- και δύο Αλβανοί, ένας 22χρονος και μία 40χρονη.

Ως τότε και επί πέντε μήνες, είχαν διακινήσει ένα κιλό και 150 γραμμάρια ηρωίνης και περίπου 30 γραμμάρια κοκαΐνης. Σε υπαίθριες «καβάντζες» και στη κατοχή των δραστών είχαν βρεθεί τότε 58 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρος 326,4 γραμμαρίων 39 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 36 γραμμαρίων, έτοιμες για διακίνηση, ενώ είχαν κατασχεθεί και μετρητά ύψους 3.400 ευρώ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ