2020-04-14 23:34:34
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρωτοφανή πράγματα!! -Τα Κούλουμα έγιναν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας παρά την απαγόρευση! -Το λόγο  έχει η συντεταγμένη πολιτεία! -Δημοτικοί Σύμβουλοι υψώστε το ανάστημα σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρωτοφανή πράγματα!! -Τα Κούλουμα έγιναν στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας παρά την απαγόρευση! -Το λόγο  έχει η συντεταγμένη πολιτεία! -Δημοτικοί Σύμβουλοι υψώστε το ανάστημα σας. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

-Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας από τη σύσταση του μέχρι σήμερα. 

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

13-04-2020

Αγαπητοί Αναγνώστες 

      Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας είναι ένα Ν.Π.Δ.Δ. Διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος του ΔΣ είναι ο κ. Παντελής Αποστολάκης, Αντιπρόεδρος  ο κ. Ξενοφώντας Καούρας και μέλη η κα Βέμη – Καρέλου Αθηνά, ο κ. Τζεφριός Λεωνίδας, ο κ. Ζαχαράκης Μιχαήλ, ο κ. Μυλωνίδης Ευθύμιος  και ο κ. Τσιλιγιάννης Γεώργιος. Από το νόμο για κάθε τακτικό μέλος του ΔΣ έχει ορισθεί και ένα αναπληρωματικό μέλος. 

           Το Κέντρο   Μέριμνας έχει δικό του προϋπολογισμό, ο οποίος για το οικονομικό  έτος 2020 είναι 1.158.053 ευρώ. (από τη διαύγεια με  ΑΔΑ, ΩΣΟΙΟΛΧΖ -707)......... Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ