2020-04-15 19:44:18
Φωτογραφία για Ο Tim Cook συμμετέχει σε επιτροπή για την επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να είναι ανυπόμονος στην ιδέα της επανεκκίνησης της αμερικανικής οικονομίας. Οι αντιφατικές δηλώσεις του αφεντικού του Λευκού Οίκου αποδεικνύουν ένα πράγμα και αυτό δεν άλλο από το «μετά», για τον περιορισμό απωλειών και την αναβίωση της οικονομικής μηχανής.  

Ο Αμερικανός Πρόεδρος αποφάσισε να περιβάλει τον εαυτό του με μια ομάδα μεγάλων αφεντικών για να σκεφτεί το καλύτερο δυνατό σχέδιο αποκατάστασης.

Περισσότεροι από 50 διευθύνοντες σύμβουλοι ή πολιτικοί ηγέτες (όπως ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Condoleezza Rice) έχουν προσχωρήσει επομένως στις Ομάδες της Μεγάλης Αμερικανικής Οικονομικής Αναβίωσης , μια επιτροπή απόφασης η οποία πρέπει να βρει τα «κλειδιά» για να επιστρέψει στο φυσιολογικό (ή να αποφύγει μια οικονομικά μεγαλύτερη βύθιση).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook συμφώνησε να συμμετάσχει στην ειδική επιτροπή, όπως και πολλά μεγάλα αφεντικά στην αμερικανική τεχνολογία (Larry Ellison, Mark Zuckerberg, κ.λπ.). Σημειώστε ότι ο Jeff Bezos ανακοινώθηκε αρχικά στην επιτροπή, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Amazon απουσιάζει τελικά από το επίσημο δελτίο τύπου.


Τα πιο αξιοσημείωτα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν Διευθύνοντες Συμβούλους, επιχειρηματίες και αθλητικά στελέχη.

Tim Cook, Apple

Robert Kraft, New England Patriots

Ken Griffin, hedge fund manager

Condoleezza Rice, former Secretary of State

Mark Cuban, entrepreneur

Jerry Jones, Dallas Cowboys

Gary Bettman, NHL

Lesa Kennedy, NASCAR

Vince McMahon, WWE

Larry Ellison and Safra Catz, Oracle

Mark Zuckerberg, Facebook
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ