2020-04-16 21:42:08
Φωτογραφία για Nissan 400Z
Το νέο coupe της Nissan, όπως όλα δείχνουν θα ονομαστεί 400Ζ, θα έχει όσους ίππους

λέει το όνομά του, με την κίνηση στους πίσω τροχούς και V6 twin turbo κινητήρα.

Η αναμονή για τον αντικαταστάτη του 370Z φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της, μια και η Nissan πρόκειται να παρουσιάσει το νέο μοντέλο της σειράς “Z” μέσα στο 2021- και μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, πριν τελειώσει το πρώτο εξάμηνο. Οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για την απόδοση του κινητήρα, συμπληρώνονται από τις αναφορές σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις και σαφώς πιο δυναμικό στήσιμο για το αυτοκίνητο που προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών με τις πλέον sport διαθέσεις.

Πρόσφατα η Nissan κατέθεσε στον Καναδά την ανασχεδιασμένη εκδοχή του σήματος “Z”, που σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από εκεί, έχει αρκετά στοιχεία που παραπέμπουν στα παλιότερα μοντέλα (Datsun 240Z, 260Z και 280Ζ). Η πιθανότερη θεωρία αναφορικά με τη σχεδίαση του αυτοκινήτου, θέλει το μπροστινό μέρος να είναι με στοιχεία εμπνευσμένα από τα παλιότερα “Z” μοντέλα και το πίσω να έχει αισθητικές αναφορές στο 300ZX- πιθανότατα με φωτιστικά σώματα που θα έχουν αισθητική κυψέλης.


Σχετικά με τον κινητήρα, οι 400 ίπποι για τον V6 twin-turbo είναι ένα «βατό» νούμερο, μια και μέχρι στιγμής έχουμε δει κάτω από διαφορετικό badge του Ομίλου της Nissan, 380 ίππους από ανάλογο μοτέρ. Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, θα είναι ένα ακόμα στοιχείο διατήρησης της παράδοσης, που θέλει τα coupe της Nissan να έχουν το συγκεκριμένο lay out –με τον κινητήρα εμπρός και την κίνηση πίσω.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ