2020-04-17 16:41:32
Φωτογραφία για Κρήτη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων
Στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 37χρονου Κρητικού, δασκάλου αγγλικής γλώσσας που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος πέντε ανηλίκων ...έδωσε η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.

Ο Νίκος Μπονάτος, όπως είναι το ονοματεπώνυμό του, του Ανδρέα και της Ειρήνης, γεννηθείς το 1983 στα Χανιά συνελήφθη με τις κατηγορίες ασέλγειας σε ανήλικους και την Μεγάλη Πέμπτη οδηγήθηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δέκα (10) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ