2020-04-18 06:58:40
Φωτογραφία για Παραλίες με… πλέξιγκλας: Η πρόταση της Ιταλίας για την ασφάλεια των λουόμενων
Η εικόνα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά σύμφωνα με ιταλική εταιρεία, μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία των λουόμενων

Η Ιταλία είναι από τις χώρες που «χτυπήθηκε» περισσότερο από τον κορωνοϊό με χιλιάδες νεκρούς και την οικονομία να κλυδωνίζεται.

Ενόψει καλοκαιριού λοιπόν οι Ιταλοί επεξεργάζονται τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να σωθεί η σεζόν.

Μπορεί η εικόνα να θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά σύμφωνα με ιταλική εταιρεία, μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία των λουόμενων από τον κορωνοϊό, στις παραλίες της Ιταλίας.

Ο λόγος για μια εταιρεία από τη Μόντενα, η οποία προτείνει ατελείωτες σειρές από ομπρελοξαπλώστρες πάνω στην άμμο, μέσα σε ασκεπή… κουτιά από πλέξιγκλας, όπου θα χωράει ένα ζευγάρι Ιταλών -άντε, το πολύ μια ολιγομελής οικογένεια- προστατευμένοι από τους… ιούς και τα μικρόβια των διπλανών τους.

Κάθε τέτοιο διάφανο κουτί θα βρίσκεται σε απόσταση τουλάχιστον τριών μέτρων από τα παρακείμενα και, φυσικά, ο κόσμος θα απαγορεύεται να βγαίνει όποτε του καπνίσει προκειμένου να συνωστίζεται στο μπαρ και στο εστιατόριο της οργανωμένης ακτής.

Οι «ένοικοι» του κάθε κουβουκλίου θα παραγγέλνουν από το κινητό (;) και ένας σερβιτόρος με μάσκα και γάντια θα τους φέρνει την παραγγελία με τους καφέδες, τα αναψυκτικά και τα σνακ. Οσο για το πώς θα αποφευχθεί μια ομαδική «έξοδος» στη θάλασσα, λύνεται εύκολα αν αναλογιστούμε τους «τροχονόμους» των σούπερ μάρκετ.

Φαντασία να υπάρχει και όλα γίνονται...
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ